Wat mogen jullie van ons verwachten:

 • Persoonlijke intake rond 32 weken zwangerschap.
 • Altijd beschikbaar voor vragen of advies ook in de zwangerschap of na de kraamtijd.
 • Begeleiding bij de bevalling.
 • Opstart bij thuiskomst uit het ziekenhuis, ook  in de avond en ´s nachts.
 • Begeleiding bij borst- en flesvoeding.
 • Verzorging van moeder en kind.
 • Nuttige informatie, instructies  en handige tips.
 • Licht huishoudelijke taken.

Tarieven:

 • Wij zijn aangesloten bij Kraammarkt, hierdoor hebben wij contracten met ALLE zorgverzekeraars.
 • Vergoeding vanuit de basisverzekering. Zoals ook bij reguliere kraamzorg is er een wettelijke eigen bijdrage van € 5,10 per uur. Deze kosten worden vaak geheel of gedeeltelijk vergoed  vanuit de aanvullende verzekering. Dit kun je vinden in je eigen polis voorwaarden.
 • Geen extra kosten voor een zelfstandig kraamverzorgende.
 • Het geïndiceerde aantal zorguren afgestemd op de situatie.

Contracten met ALLE zorgverzekeraars via Kraammarkt

Aanmelden?

Wacht niet te lang in verband met een beperkt aantal plekken.

Persoonlijke en liefdevolle zorg 

voor een onvergetelijke kraamweek

kraamzorg epe heerde oene emst baby geboorte zoon dochter aanmelden
kraamzorg epe heerde oene emst baby geboorte zoon dochter aanmelden

Mijn naam is Yvonne ten Hoven, samen met mijn gezin wonen wij in het buitengebied van Epe.


Mijn droom om samen met Daniëlle een eigen Kraamzorg onderneming te starten is een aantal jaren geleden al ontstaan, dat het nu werkelijkheid wordt is wel heel bijzonder. Ik heb altijd een grote interesse gehad in de ontwikkeling van jonge kinderen. Een eigen peuterspeelzaal gerund, gewerkt in het kleuteronderwijs om mij vervolgens om te laten scholen tot kraamverzorgster. En dan nu de stap te zetten naar een samenwerking in de vorm van een Maatschap.  

 

Een kindje op de wereld zetten, een bijzondere eerste week waar ik getuige van mag zijn. Naast het verzorgen, de begeleiding bij de voeding, coach ik jullie vooral om je kindje te leren kennen, de eerste signalen te leren herkennen en daar naar te handelen. Als dat gelukt is, en ik het gevoel heb dat ik jullie zo goed mogelijk heb kunnen begeleiden, geeft mij dat ontzettend veel voldoening.

Mijn naam is Daniëlle Hulshof - de Graaf, ik woon in Epe met mijn man en onze 3 jonge kinderen.


Ik ben in 2008 voor een kraamzorgorganisatie gaan werken. Toen onze oudste dochter geboren werd heb ik besloten om tijdelijk in de ouderenzorg te gaan werken omdat dit makkelijker te combineren is met een jong gezin.

Het bleef echter kriebelen om terug het vak in te gaan, daarom heb ik besloten nadat ik zelf moeder ben geworden weer terug de kraamzorg in te gaan als zelfstandig kraamverzorgende. Ik heb hier bewust voor gekozen omdat ik op deze manier de persoonlijke zorg kan geven die ik voor ogen heb in afstemming met het gezin.


De geboorte van een kindje blijft elke keer opnieuw een bijzondere gebeurtenis, dit verdiend dan ook een kraamweek naar wens van het gezin. Veel aandacht voor rust, begeleiding bij de voeding en natuurlijk ook aandacht voor eventuele broertjes en zusjes.Mijn naam is Bianca Sterkenburg - Marskamp, geboren en opgegroeid in Heerde. Ik  woon in Nunspeet samen met mijn man, dochter en zoon.


Mijn passie voor kraamzorg is er altijd al geweest. Toen mijn kinderen wat ouder werden ben ik de opleiding gaan doen voor kraamverzorgster. Een aantal jaren geleden gestart bij een grote kraamorganisatie, maar na verloop van tijd begon het toch te kriebelen om als zelfstandige te starten. Door het grote succes en de vele vraag om kraamzorg hebben wij onze krachten gebundeld binnen de maatschap van Kraamzorg voor jou. 


Als kraamverzorgende vind ik het waardevol om je bij te staan in deze bijzondere periode. Graag begeleid ik jullie in de kraamweek en voorzie ik jullie van de nodige tips en adviezen rondom de verzorging en voeding van jullie kindje. Open communicatie vind ik belangrijk en ik zorg graag voor een gezellige sfeer met natuurlijk ook aandacht voor eventuele broertjes en zusjes. Ik kijk goed naar waar de behoeftes liggen omdat elke gezinssituatie weer anders is.